KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

Sertifiointi -kurssi

 
-

Mikä on Art Clay World Finland sertifiointikurssi?
Sertifiointikurssi on tarkoitetu kaikille, jotka haluavat oppia monet Art Clay metallisavien tärkeät perus- ja jatkotason tekniikat. Suoritettuasi koulutuksen menestyksellä saat Art Clay World sertifikaatin. Hopeasavi.fi, virallisesti tunnettu myös Art Clay World Finland nimellä, on Suomessa ainoa suora virallinen Art Clay tuotteiden valmistajan, Aida Chemicals Industries valtuutettu edustaja ja koulutuskeskus. Järjestämme Suomessa ammattitason koulutuksen yhteistyössä japanilaisten kanssa japanilaisen oppisuunnitelman mukaan. Koulutuksia on kaksi: taso I ja taso II. Näiden jälkeen on mahdollisuus ottaa osaa jatkokoulutuskursseille ja mestariluokille.

Sertifiointikurssimme keskittyy erittäin korkeaan laatutasoon. Opetusta johtaa Astari G. Swatantri, kansainvälisesti useita palkintoja saavuttanut arvostettu hopeasavitaiteilija ja Ari-Pekka, molemmilla on vuosien kokemus opetus ja taidealalta. Suora yhteistyö valmistajan kanssa takaa opetuksen ja tiedon ajankohtaisuuden. Materiaalit ja  hopeasavitekniikat kehittyvät koko ajan joten koulutuksen aikana sovellamme uusimpia tekniikkoja. Sertifiointikurssin jälkeen pidämme sinut parhaalla mahdollisella tavalla ajan tasalla ja olet tervetullut päivittämään taitojasi sertifiointikurssin käyneille järjestettävillä erityiskursseilla.

Missä sertifiointikoulutus tapahtuu?

Yleisesti on koulutuspaikkana Art Clay world Finland studio Helsingissä, mutta sertifiointikurssi voidaan myös järjestää muualla Suomessa.

Miksi osallistua sertifiointikurssille?

Koulutuksen opetusohjelma on suunniteltu siten, että sieltä saa vahvan pohjan työskentelyyn oleellisilla metallisavitekniikoilla. Osallistumalla kurssille saat riittävästi tietoa (tuotetieto, tekniikat & ongelmanratkaisut) omien kurssien pitämiseen. Jos et halua opettaa, saat silti arvokasta ja laaja-alaista perus-ja jatkotason tietoa omaan työskentelyysi metallisaven kanssa ja saat siten uusia mahdollisuuksia laajentaa taiteellista ilmaisukykyäsi.


Voinko olla varma sertifioinnista kurssin päätyttyä ?

1-tason sertifikaattia varten sinun tulee tehdä kurssin jälkeen itsenäisesti kaksi koeprojektia. Niissä sinun tulee käyttää kaikkia oppimiasi tekniikoita. Aikaa projektin tekemiseen on yksi kuukausi kurssin päätyttyä. Tuloksen arvioi tutkintokomissio yhdessä johtavan, japanilaisen valmistajan valtuuttaman kouluttajamme kanssa. Tarvittaessa pyydämme sinua uusimaan työt tai näyttämään että vaadittavat tekniikat on omaksuttu. Kun koruprojektisi täyttävät vaatimukset saat virallisen Art Clay world sertifikaatin. Saat myös työstäsi palautteen ja hyödyllisen arvioinnin. Jatkokoulutuksen II-tason sertifiointia varten sinun tulee tehdä kolme koeprojektia. Aikaa projektin tekemiseen on kaksi kuukautta kurssin päätyttyä. Työt arvioi sama tutkintokomissio Art Clay valmistajan ohjeiden mukaan.


Mitä hyötyä on sertifioinnista ?

Ennen kaikkea, tieto ja taito jonka saat alan johtavalta koulutusinstituutiolta. Osallistumalla koulutukseen opit laajan valikoiman oleellisia perus- ja jatkotason tekniikoita lyhyessä ajassa. Tunneilla keskitymme tekniikkojen oppimiseen, projektien korkeatasoiseen suorittamiseen ja ongelmanratkaisuun. Sertifiointikurssin onnistuneen suorittamisen jälkeen saat virallisen Art Clay world sertifioinnin ja voit luottaa taitoihisi antaessasi omia perustason kursseja. Sertifioituna sinulla on myös mahdollisuus tilata ja ostaa hopeasavituotteita alennettuun hintaan ja ottaa osaa erikoiskoulutuksiin ja mestariluokille, joilla opettavat kansainvälisesti tunnetut alan ammattilaiset. Olet myös automaattisesti mukana ACW Finland verkoston toiminnassa ja voit ottaa osaa koulutustapahtumiin. Tuemme myös oman kurssitoiminnan aloittamista ja paikallista markkinointia.


Haluan tietää enemmän Sertifiointikursseista

Ole hyvä ja ota yhteys meihin saadaksesi lähempää tietoa Sertifiointikoulutuksesta