KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU
LAHJAKORTTI


Etsitkö täydellistä lahjaa luovalle henkilölle? Hopeasavi.fi Lahjakortti on mieluinen yllätys kenelle tahansa luovan harrastuksen tai ammatin harrastajalle. Valikoimastamme löytyy yli 2000 laadukasta tuotetta. Tarvikkeita ja materiaaleja löytyy laidasta laitaan kuten metallisavista helmikorutarvikkeisiin, koruosista sulatuslaseihin, zirkoniakivistä luonnonhelmiin ja paljon muuta. Lahjakortin voi myös käyttää kurssilla joko kurssin maksuun tai ostosten tekemiseen studiolla. Ostaaksesi lahjakortin täytä allaoleva lomake, maksa lahjakortti pankkisi nettipalvelun kautta ja lahjakortti lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vinkki: Jos haluat ostaa lahjakortin nyt, mutta antaa sen vasta myöhemmin, täytä vastaanottajan sähköpostiosoitteeksi oma osoitteesi ja tulosta lahjatunnus tai välitä se edelleen kun on aika antaa lahja.

Lahjakortti on voimassa kaikille nettikauppamme tuotteille mukaanlukien kurssit ja koulutus. Lahjakortin yhteydessä lähetämme ohjeet kuinka sen voi käyttää. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä laskettuna. Lahjakortin voi käyttää myös pienissä erissä, kunnes sen arvo on nolla.

Tilaa lahjakortti täyttämällä kaikki pyydetyt tiedot tämän sivun alaosassa ja lisää kortti ostoskärryyn. Jos haluat tilata useampia lahjakortteja tee sama uudestaan. Voit lähettää mukaan yksilöllisen viestin ja ilahdutat yhden tai useamman ystävistäsi todellakin ainutlaatuisella lahjalla. Tilaus & Kauppaehdot ovat voimassa myös hopeasavi.fi lahjakorteille.

Lahjakortin arvo*
Vastaanottajan sähköposti*

Esimerkki: vastaanottaja@mikä.fi
Lähettäjä*

Vastaanottaja*
Kirjoita viesti::
Tyhjennä
Lisää ostoskärryyn