KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU
Tervetuloa Hopeasavi.fi nettikauppaan. Valikoimistamme löydät parhaat metallisavi- ja korumateriaalit sekä korujen valmistukseen alan laadukkaimmat työkalut. Valitse vasemmaassa laidassa olevalta listalta tuoteryhmä. Jokaisen tuotteen otsaketta napsauttamalla voit lukea lisätietoa ja käyttövinkkejä.
 Kun ostoskorissa on useampia tuotteita saat automaattisesti kaikille tuotteille alennusta. Kannattaa myös tutustua kulloinkin myynnisä oleviin uusiin tuotteisiin ja erikoistarjouksiin ja poistomyyntitarjouksiin. Jos haluatte kysyä tuotteista ottakaa yhteyttä.
Tuotteiden tilaaminen
Saat asiakkaana parhaat edut kun teet oman tunnuksen Hopeasavi.fi nettikauppaan. Kirjautuneena asiakkaana jokainen ostos lisätään kanta-asiakassaldoosi, jonka pohjalta saat enemmän alennusta sekä muita etuja. Näistä kerromme tarkemmin sivulla alennukset

Sähköpostitse tilauksen voi lähettää osoitteeseen: info(a)hopeasavi.fi. Ilmoita tuotteet jotka haluat tilata ja lähetämme teille tilausvarmistuksen ja laskun.  Kaikki tilaukset maksetaan pankkisiirtona tai jos tulet noutamaan tuottet studioltamme käteisellä.

Postitus- ja toimitusajat
Toimitamme tilauksia kaikkialle Suomeen.
• Alle 135 € tilauksille, lähetyskulut alkaen 2.50 €
• Yli 135 € tilaus, ilmainen postitus
• Nouto Helsingin studiolta, ilmainen

Nettikaupan kassalla lasketaan pakkaus- käsittely- ja lähetyskulut automaattisesti. Keskikokoisille ja suurille paketeille kulut riippuvat painosta tai koosta. Tilaukset toimitetaan 1-3 työpäivän sisällä kun maksu on suoritettu. Postitukseen käytämme Postin tai Matkahuollon palveluita. Pakettien toimitus lähimpään noutopisteeseen. Jos toivotte paketin pikapakettina esim. Matkahuollon kautta, ilmoittakaa asiasta. Pikalähetyksistä laskutamme niitä vastaavat kulut.
 
Ilmainen postitus tuotteelle jonka yhteydessä tämä merkki on nähtävillä

Maksut
Kun olette varmistaneet tilauksen aukeaa näyttöön uusi sivu, jossa voitte valita maksutavan. Tarkemmat maksutiedot saatte välittömästi sähköpostiinne.

Studio Helsingissä
Hopeasavi.fi on nettikauppa, mutta meillä on myös studio Helsingin keskustassa. Jos haluat tulla noutamaan tilauksen studiolta, ilmoita meille siitä tilauksen lisätiedoissa. Tee siis ensin tilaus nettikaupassa ja laita sitten rasti ruutuun "nouto studiolta". Paras tapa ilmoittaa noutoajankohdasta on lähettää sähköpostia tai käyttää yhteydenottolomaketta.

Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymyksiä, ideoita tai huomautuksia? Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä!

Uutisviesti
Oletko kiinnostunut uusista tuotteista, tarjouksista tai tapahtumista, tilaa ilmainen uutisviesti Hopeasavi.fi yhteydenottolomakkeen kautta.

Tilausehdot
Ole hyvä ja tutustu hopeasavi.fi tilaus ja toimitusehtoihin.
Tilaus & Toimitusehdot, Turvallisuus & Kaupan säänöt.