KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

Uutisviesti

Art Clay-tuotteiden hinnoittelu muuttuu

Art Clay-tuotteiden hinnoittelu muuttuu
 
Hopean hinta määräytyy päivittäin raakahopean kysynnän ja tarjonnan perusteella. Viime aikoina vaihtelu on ollut entistä suurempaa ja enemmän sääntö kuin poikkeus. Tästä syystä Art Clay -valmistaja on  ilmottanut aloittavansa hinnoitella metallituotteensa markkinatilanteen mukaan. Uusi hinnoittelutapa tulee voimaan kesäkuussa 2012 ja siitä lähtien Art Clay -hopeatuotteiden hintoja tarkistetaan ajoittain, ja mikäli tarpeen, niitä muutetaan suuntaan tai toiseen vuosineljänneksien alussa tai joka kolmas kuukausi. 
 
Valitettavasti, kesäkuun toisella viikolla 2012 Art Clay -hopeasavien hinnat nousevat. Uudet hinnat tulevat koskemaan kaikkia tuotteita jotka sisältävät hopeaa. Samanaikaisesti, tulee Art Clay -kuparisaven hintaan pieni indexikorous. Aida Chemical Industries on kuluneiden vuosien aikana tehnyt kaikkensa kompensoidakseen tuotannossa ja valmistuksessa muodostuvia kuluja päämäränään pitää Art Clay Silver/Gold -hinnat mahdollisimman alhaisina asiakkailleen. Kuitenkin, johtuen kansainvälisen taloustilanteen, hopean hinnan ja valuuttakurssien vaihtelusta, ei yhtiöllä ole valitettavasti muuta vaihtoehtoa kuin toteuttaa uudistus.
 
Meille on ilmoitettu että valmistaja saattaa rajoittaa mahdollisuuttamme tilata. Tämän takia on tärkeää, että jos tilaat enemmän kuin normaalisti, vanhaan hintaan, tilaa ennen 2012 toukokuun 15:sta, jotta saatavuus on varmempaa. Sillä välin, jos teillä on kysyttävää, ottakaa meihin yhteyttä . Kiitos ymmärryksestä.