KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU
Hopeasavi.fi > TYÖKALUT >

MUOTOILU & DESIGN
Työalustat, muotoilulastat, kaulimet, leikkaustyökalut, pursottimet ja muuta. Myös kuivausalustat
Valikoimasta löytyy kaikki tarvittava metallisavien ja korumassojen muotoiluun. Esimerkiksi saatavilla on muovisia, teräksisiä ja silikonikärkisiä muotoilulastoja. Tutustu myös tekstuurit ja muotit tuotevalikoimaan.
LEIKKURIT & SAPLUUNAT
Erimuotoiset muotoleikkurit helpottavat suuresti korujen valmistamista muovailtavista massoista, mutta soveltuvat myös moneen muuhun kuten huovutukseen ja askarteluun.
VIILAUS & HIONTA
Viiloja, hiomatarvikkeita, työalustoja ja muuta.
Valikoimastamme löydät laadukkaat ja pikkutarkat viilat, hiomatyynyt, hiomapaperit ja kumiset työalustat metallitöihin. Yksi omista ja asiakkaiden suosikeista on laadukas supertarkka viilasetti.
POLTTO & KORU-UUNIT
Polttoverkot, koru-uunit, polttoalustat ja tykötarpeet
Voit polttaa hopeasavitöitä polttoverkolla retkikeittimen tai kaasulieden kaasuliekillä tai polttoalustalla butaanikäyttöisellä pienoispolttimella. Koru-uuneissa voit polttaa hopeasavitöiden lisäksi kupari-, pronssi ja kultasavea, tehdä emalointia, lasinsulatusta ja metallien käsittelyä. Jos harrastat lasinsulatusta on ohjelmoitava polttouuni paras vaihtoehto. Uunien hintaan sisältyy ilmainen postitus vakuutettuna lähetyksenä!
KIILLOTUS & VIIMEISTELY
Valikoimasta löytyy laadukkaita työkaluja ja tuotteita korujen ja taide-esineiden viimeistelyyn. Saatavilla on teräs- ja messinkiharjoja, hiomatyynyjä ja -papereita, akaatti- ja teräskiillottimia, kiillotusaineita ja -liinoja, kiillotusrumpu ja -hauleja, patinointi ja viimeistelyaineita.
SORMUKSEN TEKEMINEN
Työkalut sormusten tekemiseen
Valikoimasta löytyy puiset, muoviset ja metalliset sormuspinnat, sormusmitat, työalustat ja erityisesti sormustöihin soveltuvat sormusvasarat.
TEKSTUURILEVYT
Pehmeitä metallisavia ja notkistettuja polymeeri- ja ilmassakuivuvia massoja on helppo kuvioida tekstuureilla. Kokoelmassamme on useita eriaiheisia tekstuurilevyjä ja päivitämme valikoimaa usein.
PIHDIT
Valikoimastamme löytyy laaja kirjo kaikenlaisia pihtejä. Mikäli et kuitenkaan löydä juuri etsimääsi tee ehdotus uudeksi tuotteeksi, ja saat kyseisen tuotteen itsellesi hyvällä alennuksella.l
SAHAT & TARVIKKEET
Sahat ja tarvikkeet
JUOTTAMINEN
Työkaluja ja tarvikkeita juotostöihin
METALLILANKATYöKALUT
Työkaluja metallilankojen muotoiluun: Muotokapuloita ja taivutusalustoja, langan pään pyöristäjiä ja muuta tarpeellista.
HOPEASEPäN TYöKALUT
Tutustu valikoimaamme työkaluja ja apuvälineitä hopean ja muiden metallien työstämiseen. Hopeantaonta on hyvin vanha perinnerikas taito ja valikoimistamme löydät laadukkaita perinteisiä työkaluja. Laite- ja työkaluvalmistajat kehittävät kuitenkin koko ajan uusia työkaluja ja tästä sekä muista työkaluvalikoista löytyy alan uusimpia välineitä ja laitteita. Jos niiden käyttötakoitus ei ole heti ihan selvä, ota yhteyttä. Samoin jos etsimäsi tuote ei vielä ole valikoimissamme.
MUUT TYöKALUT
Kokoelmasta löytyy monia tarpeellisia laadukkaita työkaluja kuten pinsettejä, poria, pihtejä, koruliimoja jne. Etsiessä tarvitsemaasi työkalua kannattaa käyttää vasemman ylänurkan hakukenttää tai ota meihin yhteyttä niin voimme auttaa löytämään juuri sen mitä etsit.
 
X

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tuote on taas saatavilla

Peruuta sähköposti-ilmoitus

Peruuta