KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU
Ajankohtaista
Täältä löydät viimeisimmät uutiset ja voit seurata tulevia tapahtumia. Tutustu myös kursseilla käyneiden tarinoihin. Jos sinulla on omia uutisia, lähetä meille viesti.
Tällä sivulla tapaamme kursseilla käyneitä Art Clay -hopeasaven käyttäjiä, ja voimme lukea kuulumisia ja nähdä kuvia heidän Art Clay hopeasavitöistään.


Satu Björklof
Salo
Kerro itsestäsi
Olen korujentekomaailmaan hurahtanut vuosia sitten. Myös rautalankatyöt ovat lähellä sydäntäni. Koska lapset alkavat olemaan jo isoja, niin sitä kuuluisaa omaa aikaa on taas.
Olen osa-aika yrittäjä, sillä perustin Helmipuoti Helmiäisen kesällä 2010. Olen normaalissa päivätyössä ja iltaisin hyörin Puodissani. Puoti syntyi lähes vahingossa, pääosin siksi että mielestäni helmiä pitäisi päästä hypistelemään ennen ostopäätöstä.
Puodin pyörittämisen lisäksi pidän koruntekokursseja, koruntekokutsuja ja metallisavikursseja. Teen myös tilauskoruja, ja Puodista löytyy jonkin verran valmiskoruja.

Kauanko olet työskennellyt Art Clay hopeasaven kanssa?
Minun oli tarkoitus mennä ensimmäiselle hopeasavikurssille keväällä 2010, mutta sairastuin. Syksyllä 2010 vihdoin pääsin hopeasavikurssille, ja se oli menoa. . . Materiaali ja sen antamat mahdollisuudet vievät täysin mennessään. Olin hakenut korujentekooni jotain ekstraa, ja laadukas hopeasavi (kaikki metallisavet) antaa siihen loistavat mahdollisuudet.

Ensikokemus Art Clay Hopeasavesta
Tuossahan se jo tuli, upea materiaali. Kun pääsin ensiaristelusta ohi, ja muistin hengittää, niin huomasin että vain taivas on rajana siihen mitä siitä pystyy tekemään. Se antaa huimat mahdollisuudet antaa mielikuvituksen lentää, ja luoda lähes mitä vain. Siihen voi yhdistää eri materiaaleja, värejä ja muotoja. Tästä tuntemuksesta voisin kirjoittaa vaikka romaanin. =oD

Viimeisin Art Clay hopeasavityö?
Sormus, jossa kivenä lamppulasirondelli. Ensimmäinen tuon tyylinen sormukseni, muttei taatusti viimeinen. . . Sitä ennen tein enkeliriipuksen. Enkelit, siivet ja siivekkäät ovat lempiaiheitani.
Luonnosvihkoni on täynnä työideoita, aika vain ei tahdo riittää siihen että ehtisin keskittyä vaativimpiin hopeasaviprojekteihin.
Muut harrastukset?
Tällä hetkellä en juuri muuta ehdi tekemään kuin yhdistää "oikean työni" ja Puodin. Huomaan usein istuvani sohvalla tarjotin sylissä väkertämässä koruja. . . Olen huono piirtämään, mutta hopeasaven myötä olen oppinut raapustamaan luonnoksia vihkooni lähes päivittäin. Tämä voitaneen katsoa ihan uudeksi harrastukseksi? Haluaisin ehtiä lukemaan enemmän ja vääntämään rautalankaa rautalankatöihin.

Kuvia: helmipuotihelmiainen.blogspot.com


Marja-Leena
Sipoo

Kerro itsestäsi
Olen sivutoimisesti ollut kädentaitojen kerho- ohjaajana sekä lapsille että aikuisille pari vuosi-kymmentä. Nyt olen jo päätoimestani eläkkeellä, mutta kerhot ovat edelleenkin mukana kuvioissa. Olen jo vuosia sitten "hurahtanut" hopeaan, tehnyt muinaisketjuja ym.

Kauanko olet työskennellyt Art Clay hopeasaven kanssa?
Viime toukokuussa (2008) pääsin mukaan Jazzilverin kurssille.

Ensikokemus Art Clay Hopeasavesta
Kurssin esitietojen mukaisesti suunnittelin korun etukäteen ja tein sen sinitarrasta. Tämä ”luonnos” oli mukanani kurssille mennessä. Siitä oli kyllä hyötyä. Hopeasavea on käsiteltävä niin nopeasti, ettei työn edetessä juuri ole aikaa jäädä enää pohtimaan; kuinkas tästä jatketaan... Ensikokemus hopeasavesta oli tosi upea juttu! Tuntui aivan uskomattomalta, että valmista tuli niin nopeasti. Aivan ihme materiaali!. Ja siitäpä alkoi tämä ”muotoilu ja tohotus”.

Viimeisin Art Clay hopeasavityö?
Kokeilin silikonimuotin sopivuutta hopeasaveen. Muotti oli alun perin hankittu mehiläisvahavaluihin. Se oli hiukan liian syvä, eli korusta tuli aikamoinen möhkäle. No, kantapään kautta…

Muut harrastukset?
Kädentaidot, puutarha, kasvihuone, luonto ja valokuvaus. .

mli/240908 Kuvat: Marja Leena